Visgraat meubels – bonita serie

zwarte bonita visgraat ovaal eettafel;
De Bonita visgraat meubelen.

Meubels met een visgraatpatroon sfeer. Een essentieel onderdeel van het interieur. Het is uniek, luxueus en anders. Het afgelopen jaar waren bekende patronen in interieurs veelvuldig te zien en nu gaan we stilaan terug naar andere soorten meubelen. Van de kast tot de salontafel, je vindt al dit prachtige motief bij Lamp&Lifestyle. Natuurlijk houden we van visgraat! Daarom zet deze blog alle meubels in visgraatpatroon op een rij.

Bonita zwarte visgraat Galaxy         bonita zwarte visgraat

Mangohout in visgraatmeubels

Mangohout in visgraat tafels en kasten Mangohout komt steeds meer terug in het moderne Nederlandse interieur. Zowel in kasten als eettafels. Door de mooie zwarte of goudbruine kleur en rustieke uiterlijk straalt dit warmte uit in jouw interieur. Wil jij je interieur een stuk warmer maken? Begin dan simpel met kast of tafel van de Accent collectie. Helemaal voor wanneer je een industrieel design hebt en veel planten in je huis hebt komen deze meubelstukken goed tot z’n recht. Heb jij besloten om jouw woonkamer te pimpen met een meubelstuk van mangohout bij Lamp&Lifestyle? Bekijk ons volledige assortiment voor alle mogelijkheden.

Voordelen mangohout

+ Exotische en natuurlijke uitstraling
+ Duurzaam (verantwoord bezig)
+ Altijd een unieke exemplaar
+ Mooie combinatie van modern en rustiek
+ Vrijwel geen onderhoud nodig

Hoe onderhoud je mangohout?
Aangezien er een lak wordt gebruikt om het hout te behandelen, kan het hout eenvoudig worden gereinigd met een licht vochtige doek om alledaags eten en drinken schoon te maken.
Hout is stevig, maar als je je tafel zo goed als nieuw wilt houden, raden we aan om een ​​onderzetter te gebruiken met warme items zoals ovengerei, koekenpannen en thee of koffie glazen.
Wij van Lamp&Lifestyle hebben echter het gevoel dat deze gebruikssporen meer persoonlijkheid aan de tafel toevoegen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

error: Content is protected !!