U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retour te melden, ingaande op de dag van levering. Hierna heeft u 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Artikelen, die niet geretourneerd mogen worden, zijn de artikelen die volgens specificaties van de klant vervaardigd zijn of worden vervaardigd op basis van individuele keuze of beslissing van de klant, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschreven en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Bij producten met glazen onderdelen moet u er ten alle tijden rekening mee houden dat het piepschuim of beschermingsmateriaal die het glas beschermd intact is, het glas goed in het beschermende materiaal zit en er geen metalen voorwerpen de glazen onderdelen kunnen beschadigen tijdens het transport door derden. Bij producten met glas kan het verstandig zijn deze verzekerd te verzenden want producten die kapot binnen komen kunnen niet worden gecrediteerd.

Wilt u de gehele bestelling retourneren?
Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Lamp&Lifestyle zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Deze kosten kunnen variëren per vervoerder en per grootte van de verpakking. (€7,95 – €14.95 met PostNL) 

Retouren meubels – Hoe werkt het:

Stap 1: Stuur een mail via contact

Stap 2A: Breng je retour langs bij ons magazijn (Panoven 66a 3401RB IJsselstein)

Hiervoor dien je telefonisch/email een afspraak in te plannen.

Stap 2B: Wilt u een ophaalmoment voor uw bestelling inplannen neem dan contact met ons.*

Stap 3: Binnen 14 werkdagen wordt uw aankoopbedrag teruggestort.

LET OP!  Wanneer de meubels gemonteerd zijn kunnen deze niet retour.
Eventuele schademelding dient u binnen vijf werkdagen per mail aan te geven.

*Wilt u dat wij de meubels ophalen dan zijn de kosten €75 hier zijn de kosten voor transport en verwerken van de bestelling inbegrepen.Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Lamp&Lifestyle kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via het contactformulier of het e-mailadres. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding plaats en zal altijd worden teruggestort via de methode die u gekozen heeft om uw aankoop te betalen.

Retouradres:Panoven 66A
3401 RB Ijsselstein
info@lampenlifestyle.nl
Telefoonnummer: 06-87623860
Stuur een mail naar info@lampenlifestyle.nl

  u hierbij mede, dat

  onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten:

  Naam consumenten(en)*

  Adres consument(en)

  Hierbij

  dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.