RETOURNEREN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retour te melden, ingaande op de dag van levering. Hierna heeft u 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Artikelen, die niet geretourneerd mogen worden, zijn de artikelen die volgens specificaties van de klant vervaardigd zijn of worden vervaardigd op basis van individuele keuze of beslissing van de klant, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschreven en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Bij producten met glazen onderdelen moet u er ten alle tijden rekening mee houden dat het piepschuim of beschermingsmateriaal die het glas beschermd intact is, het glas goed in het beschermende materiaal zit en er geen metalen voorwerpen de glazen onderdelen kunnen beschadigen tijdens het transport door derden. Bij producten met glas kan het verstandig zijn deze verzekerd te verzenden want producten die kapot binnen komen kunnen niet worden gecrediteerd.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Lamp&Lifestyle zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Deze kosten kunnen variëren per vervoerder en per grootte van de verpakking

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Lamp&Lifestyle kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via het contactformulier of het e-mailadres hieronder vermeld. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt binnen 7 dagen na ontvangst van de retourmelding plaats en zal altijd worden teruggestort via een bankoverschrijving.

Retouradres:

Panoven 66A
3401 RB Ijsselstein
info@lampenlifestyle.nl
Telefoonnummer: 06-87623860
Stuur een mail naar info@lampenlifestyle.nl

  u hierbij mede, dat

  onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten:

  Naam consumenten(en)*

  Adres consument(en)

  Hierbij

  dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.