Dé verlichting trend van nu!

Niets is lekkerder dan na een lange werkdag op de bank te zitten. Het zitgedeelte van de woonkamer is zowel een plek om te ontspannen als een plek om gasten te ontvangen. Een mooie lamp op de salontafel is geen overbodige luxe.
Zeker als je geen ruimte hebt voor de vloerlamp is dit een handige optie.

Wat vind je mooier, hanglampen of plafondlampen?
Stijlvolle hanglamp moet kunnen opvallen, zeker als het interieur wat stil is.
De lampen die aan de salontafel worden gehangen, zijn oprecht in het oog springend en zeer stijlvol.
Een hanglamp als een paron springt meteen in het oog van de kamer. Een prachtige glazen bol met rookglas effect zorgt voor een warme en sfeervolle kern in het zitgedeelte.
Als je hanglamp meerdere lichtpunten heeft, kun je spelen op de hoogte van de lichtpunten.
Hang de een wat hoger dan de ander. Zo creëer je extra dimensies voor de ruimte.
Het voordeel van hanglampen is dat ze vaak verstelbaar zijn.
Zo kan hij op elk moment op de perfecte hoogte worden opgehangen en past hij beter in het interieur.

Verlichting zorgt niet alleen voor licht om niet in het donker te hoeven tasten, maar creëert ook sfeer.
Het geeft je huis een persoonlijkheid en je kunt er je persoonlijkheid uiten.
Rookglazen lampen zijn hier een heel goed voorbeeld van.
Gerookt oftewel smoke glas maakt het gemakkelijk om meer persoonlijkheid toe te voegen aan uw bestaande lamp.

Glazen hanglampen Evy zijn helemaal van deze tijd. Wil je een echte moderne look volgens de trend van dit jaar, dan hebben we een heel nieuw aanbod aan glazen hanglampen voor je. Deze glazen hanglampen zijn gemaakt van stoere materialen zoals smoke glas. De glazen kelken zijn afzonderlijk in hoogte verstelbaar zodat je je eigen persoonlijke sfeer creëert. De 8 kelken bestaan uit een paar verschillende glazen. De kelken zorgen voor een zachte lichtval, daarbij blijft het zicht op de lamp door het grijze glazen oppervlak relatief vrij, waardoor deze stijlvol gekozen moet worden. Vanwege de doorzichtigheid van de bollen is het raadzaam om vintage kooldraad of gloeilampen te kiezen voor een stijlvolle uitstraling. Extra informatie: – De plafondplaat is rechthoekig (140x40cm) – Artikel is dimbaar (niet meegeleverd) – 8 x E27 fitting – Ook andere modellen in de reeks Evy verkrijgbaar met 3 bollen of met een rechte plaat met 6 bollen Deel de foto van je Evy hanglamp op onze social media: Facebook en Instagram

Wat is smoke glas? 
Rookglas schaamt zich niet voor zijn naam want het is een grijze, rokerige tint glas. Zoals het glas dat bij de open haard hangt. Het wordt geleidelijk over het glas verdeeld en wordt niet beïnvloed door de vlam. Hierdoor krijgt het glas een soort donkere tint en oogt de lichtbron donker. Lampen met rookglas, ook wel smoke glas genoemd, kunnen op verschillende manieren in het interieur worden verwerkt. Deze worden bij voorkeur gebruikt in delen van het huis waar geen felle verlichting nodig is, zoals in zitgedeeltes, op eettafels of op nachtkastjes.
De bol
 is een voorbeeld van een rookglazen lamp die op een eettafel of in de hoek van een slaapkamer kan worden gehangen.

Wij hebben een selectie van smoke glazen Evy hanglampen.
Welke is jouw favoriet?

error: Content is protected !!